Το Photo factory

Το photofactory είναι στην κυριολεξία ένα εργοστάσιο παραγωγής αναμνήσεων. Εδώ, η φωτογραφική αφήγηση κάθε ιστορίας είναι μοναδική. Μέσα στο δικό μας οργανωμένο πλαίσιο οι στημένες πόζες και οι τυπικές λήψεις δεν έχουν θέση. Με το φακό μας απαθανατίζουμε το συναίσθημα, επιλέγουμε τις πιο ατμοσφαιρικές εικόνες και στοιχειοθετούμε ολοκληρωμένες ιστορίες, ακολουθώντας πιστά τη φυσική ροή των γεγονότων.

Ο χώρος

Τα πρώτα μας επαγγελματικά βήματα στο χώρο της φωτογραφίας ξεκίνησαν μέσα από το bella-design.gr. Στη συνέχεια, όμως, αποφασίσαμε να εξελιχθούμε και να στήσουμε έναν οργανωμένο χώρο που να καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της επαγγελματικής φωτογράφισης. Με ένα ειδικά διαμορφωμένο showroom, studio φωτογραφήσεων για προϊόντικές λήψεις και αίθουσα συζητήσεων για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Έτσι, στις 25 Δεκεμβρίου 2015, το photofactory άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί όλους εσάς, υποστηρίζοντας μια νέα φιλοσοφία που ξεπερνά τα κλισέ της κλασικής εικόνας.

Οι δυνατότητές μας

Είμαστε εξοπλισμένοι με επαγγελματικές κάμερες dslr, drone (ελικοπτεράκι) για αεροφωτογραφίες που απογειώνουν κυριολεκτικά μια pre-wedding ή μια next day φωτογράφιση. Υπάρχει, επίσης, και η δυνατότητα photo booth, για να μπορούν οι καλεσμένοι σας να εμφανίζουν απευθείας τις φωτογραφίες που τράβηξαν στο γάμο σας, για να έχουν ένα ξεχωριστό ενθύμιο.

Η φιλοσοφία μας

Το filming και οι ολοκαίνουργιες τεχνικές που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να εγγυηθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, από τη λήψη μέχρι και την τελική παράδοση του φωτογραφικού υλικού που γίνεται μέσα σε ιδιαίτερες συσκευασίες! Ξύλινα κουτάκια και περίτεχνες συσκευασίες στολίζουν τις αναμνήσεις τις ζωή σας με κομψότητα.

Destination Wedding

Ο προορισμός κάθε ανθρώπου λένε ότι είναι «να φτάσει, όπου δεν μπορεί». Σε αντίθεση, με τον δικό μας, που είναι να φτάνουμε όπου ακριβώς μας το ζητήσετε! Η ομάδα και ο εξοπλισμός μας μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε σημείο. Εσείς πείτε μας μόνο που θα βρίσκεται το μέρος, στο οποίο ονειρεύεστε να κάνετε την τέλεση του γάμου σας και εμείς θα στήσουμε το συνεργείο μας ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή. Θα χαρούμε πολύ να αποτυπώσουμε στο φακό μας καινούργια τοπία και να γνωρίσουμε ακόμη περισσότερα μέρη.

Εγώ και η ομάδα μου αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας και προσπαθούμε κάθε φορά να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αντιμετωπίζουμε κάθε κοινωνική εκδήλωση με τον επαγγελματισμό και την οργάνωση που χρειάζεται και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποτυπώσουμε τις ομορφότερες αναμνήσεις της ζωής σας, χωρίς να σας κουράσουμε. Σας καθοδηγούμε, όπου χρειάζεται, για να σας αποφορτίσουμε από το στρες και για να σας κάνουμε να χαμογελάτε, για να χαρείτε τη στιγμή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς!

- Τηλέμαχος Γιογλαρής (Lead Photographer)

ABOUT US
Made with love by Readmore Creative
Copyright Photo Factory - All rights reserved
Vironos 18A, Larissa
(+30) 241 025 9727